top of page

Jolien de Jong

Senior Coach

Systemisch werker 

Mijn vuurtje klein houden, daar was ik goed in maar dat stond mijlenver af van mijn natuurlijke staat van zijn.

Ik mocht ontdekken wat mijn vuur weer deed opleven en dat is een avontuurlijke reis geweest en dat zal het blijven!

Geef gehoor aan jouw innerlijk vuur

Vurig, enthousiast, levenskrachtig en intuïtief  

Mijn naam is Jolien de Jong en ik heet je van harte welkom op mijn website. Je bent hier niet voor niets en ik ben nieuwsgierig naar waar jij nieuwsgierig naar bent!

Mijn nieuwsgierigheid zie ik dan ook als mijn kracht, wat zeer ondersteunend werkt tijdens de coaching en groepsbegeleiding!

Wat mij nog meer kenmerkt als coach & facilitator zijn de krachtige vragen die ik je stel en de ruimte die ik je bied zodat jij je volledig gehoord en gezien voelt. Ik leg snel verbanden en zie het grotere geheel in jouw verhaal.

Doordat ik je een liefdevolle spiegel voorhoud, kun jij gaan ontdekken wat waar is voor jou!

 

Bewustzijns-verruiming 

Als kind voelde ik mij anders, anders dan mijn vriendjes en vriendinnetjes en leefde ik al meer vanuit mijn binnenwereld. Net als jij, hebben de vele ervaringen en situaties mij gevormd en ben ik wijzer geworden door het leven zelf. Ik kijk hier dan ook met een zeer groot dankbaarheids-gevoel naar. Het heeft mij dichter tot mijn kern gebracht en het heeft mij doen beseffen wat mijn missie in dit leven is!

 

Terwijl ik opgroeide kreeg ik steeds meer interesse in de persoonlijke en spirituele ontwikkeling van de mens. Ik ontwikkelde mezelf door deel te nemen aan workshops en opleidingen, door boeken te lezen en documentaires te bekijken, door een diepe duik naar binnen te nemen en te ontdekken wat mijn angsten en pijn me vertelden, door deze te omarmen en te leren het leven lief te hebben.

Het leven heeft mij al vele mooie cadeaus gegeven, één daarvan is in het contact komen met mijn missie, met mijn unieke gave en met de dosis levenskracht die ik elke dag opnieuw mag ervaren.

_ME16693_websize.jpg

Missie

Mijn missie is om meer Harts-Bewustzijn te creëren, zodat we in een wereld leven waarin liefde centraal staat. Een wereld waarin we ons volle potentieel benutten en mogen zijn wie we zijn. Die missie leef ik door middel van coaching en inspiratie te delen met jou.

Gave

Mijn gave is om verder te kijken dan de oppervlakte, om te luisteren naar wat er niet gezegd wordt. Ik ben in staat om je krachtige vragen te stellen zodat er meer Zelf-bewustzijn wordt gecreëerd voor je. Ook ben ik voor de volle 100% gecommitteerd aan jou ontwikkeling & groei!

Kracht

Mijn kracht is mijn veerkracht. De kracht die ik onder in mijn buik waarneem waardoor ik contact maak met mijn doorzettingsvermogen. Mijn vrouwelijke oerkracht, de kracht om als onderneemster mezelf te laten zien en daadwerkelijk mezelf te durven zijn!

Als je stopt met streven naar het licht, kun je ontdekken welk cadeau de duisternis bevat!

Jolien de Jong

Inmiddels heb ik mijn leven verrijkt met veel ervaring in de wereld van coaching en het begeleiden van retreats in binnen en buitenland.

Zo heb ik de afgelopen 10 jaar ruim geïnvesteerd in zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling. Ik heb twee volledige coaching opleidingen gedaan, het mentor ICF traject afgelegd en heb ik de titel: PCC gecertificeerd Leiderschaps Coach mogen ontvangen en werk ik vanzelfsprekend volgens de ICF Code of Ethics. 

 

In 2022 heb ik ook de opleiding afgerond voor systemisch werker en pas ik dit veelvuldig toe in mijn werk.

Tevens heb ik mijn hbo studie natuurvoedingsadviseur afgerond en heb ik voldoende kennis en ervaring in huis om jou te begeleiden naar een volwaardig leven.

Ook heb ik deelgenomen aan verschillende leiderschap trainingen, retraites en cursussen om mijzelf te specialiseren als coach. 

Natuurlijk neem ik ook mijn eigen ervaringen mee en alle tools die ik tijdens mijn opleidingen en cursussen heb opgedaan.

Voel jij dat wij in contact mogen komen? Ik ontmoet je heel graag!

Liefs!

bottom of page