1/1

Self Love Retreat

6- dagen persoonlijke groei & ontwikkeling op Ibiza

Herken jij:

 • een strenge & kritische stem naar jezelf?

 • de neiging om jezelf te vergelijken met anderen?

 • zo nu en dan twijfels over bepaalde keuzes die je maakt?

 • dat je veel gedachten hebt, maar dat het zelden echt rustig is in je hoofd?

En ligt jouw aandacht en focus regelmatig op (het welzijn van) anderen, in je werk of (gezins)leven?
Heb je de neiging om jezelf hier wel eens in te verliezen, waardoor je energie verliest, maar ook je spontaniteit, eigenwaarde en kracht?

SelfLove Retreat stelt je in staat om een punt te bereiken, waarop je leven definitief lichter wordt.

Wanneer je veel situaties in het leven benadert vanuit je hoofd, verlies je het contact met jezelf. Door je in je hoofd terug te trekken verlies je tevens het contact met je behoeften, passies en verlangens, je innerlijke bron van energie.

In deze 6-daagse retraite op Ibiza geven we jou het podium om een deep dive in bewustzijnsverruiming, zelfliefde en mindfulness te ervaren én verinnerlijken.

Verdieping in zelfliefde, verruimd bewustzijn & innerlijk leiderschap

Deze week maakt het mogelijk om diepere zelfreflectie tot stand te brengen, onder deskundige begeleiding, in een omgeving die daar maximaal bij ondersteunt.

In een veilige, respectvolle en liefdevolle omgeving reiken we je de meest impactvolle methodieken, rituelen en werkvormen aan die jou ondersteunen bij jouw groeiproces.

Verdiep de verbinding met jezelf

Jolien, Saya en Ferdi zijn deze week volledig gecommitteerd aan jou, vanuit liefde, veiligheid en respect. De locatie, omgeving, voeding, begeleiding: alles is gericht op deze pijlers:

Je leert hoe je met oncomfortabele situaties kunt omgaan, op een manier die bevrijdend werkt en je rust brengt. Je ontvangt & creëert nieuwe inzichten, die jou helderheid en opluchting brengen.

Je ervaart wat het betekent om volledig je eigen ruimte in te nemen, grenzen te stellen als het nodig is en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam. De processen zullen helend en bevrijdend werken, zodat je het verleden kunt loslaten.

Je leert blokkades los te laten en verinnerlijkt een stevige bedding in jezelf. We leren je rituelen die je blijvend kunt toepassen in je leven. Dit zorgt voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest, hart, ziel én de wereld om je heen.

Je komt in contact met je diepere verlangens, die jou de weg wijzen naar je gewenste toekomstbeeld, zoals dit voor jou bedoeld is. ‘Wat wil het leven van jou?’ Wat mag er gecreëerd worden, wat jouw leven verrijkt én de mensen om je heen? Deze week maak jij het mogelijk om dit nog scherper te krijgen.

Wil je graag meer vragen beantwoord hebben, zodat je voor je gevoel een weloverwogen beslissing kunt maken? Begrijpelijk.
Wij vinden het belangrijk dat je de tijd en ruimte neemt hiervoor. Om je goed te kunnen helpen en antwoord te kunnen geven op al je vragen, bieden wij jou de mogelijkheid om gratis een telefonisch gesprek bij ons te doen. Dit kost niks, maar geeft je wel alle informatie die je nodig hebt om te onderzoeken en voelen of het Self Love Retreat iets voor jou is. We helpen je met liefde.

Wil jij…

Volledig in contact staan met je hoofd, hart & buik?
De energie en levenskracht door je lijf voelen stromen?
Volop kunnen genieten, van moment tot moment?
Volledig je eigen ruimte durven innemen en grenzen kunnen stellen als het nodig is?
Loskomen van de onbewuste normen en regels die maken dat je je kracht, mentale rust en gevoel van vrijheid verliest?
(Te hoge) eisen en verwachtingen die je stelt aan jezelf en aan anderen loslaten?

Dan is het SelfLove retreat op jouw lijf geschreven!

Deze bekrachtigende innerlijke reis biedt jou:

 • 6 nachten in een Ibiziaanse finca in het noorden van Ibiza;

 • Dagelijks bewustzijnsverruimend programma door facilitators Saya Sprafke & Jolien de Jong.
  De technieken, rituelen en werkvormen tijdens deze week, zijn maximaal ondersteunend aan jouw groei en welzijn. Deze vinden hun oorsprong in Oosterse tradities en Westerse stromingen en hebben hun succes bewezen als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en groeien in zelfbewustzijn.

 • Ruimte voor eigen invulling om te genieten van het eiland Ibiza.

 • Culinaire vegetarische voeding om rust en helderheid te ervaren in je lichaam. We gebruiken locale producten uit Ibiza vanuit de leer van natuurvoeding. ’Terug naar de natuur’ staat hier centraal.

 • Holistische body massages 

Volop genieten van je leven

Deze retraite ondersteunt je om:

 • Mentale rust te creëren en ervaren;

 • In contact te staan met je eigen behoeften, passies en verlangens;

 • Een leven te leiden vanuit je innerlijke bron van zelfvertrouwen, energie en kracht;

 • Je gevoel van zelfwaardering, autonomie en innerlijke vrijheid te vergroten;

 • Een hogere mate van passie, enthousiasme en levenslust te voelen;

 • Je innerlijke kracht te erkennen en uit te vergroten;

 • Weer volop van je leven te kunnen genieten.

Deze week maakt het niet alleen mogelijk om een fundamentele shift te creëren op de bovengenoemde gebieden, maar leert je ook hoe je de aangeleerde technieken en methodieken kunt blijven toepassen in je dagelijkse leven.
De focus ligt op zelfbekrachtiging, mentale rust en innerlijke vrijheid.

Hallo ambitieuze en ondernemende vrouw!
Deze week zijn wij er liefdevol voor jou

 • Voor vrouwen die vanwege werk of door hun persoonlijkheid geneigd zijn zich vooral te focussen op (het geluk en welzijn van) anderen en zichzelf daarin wel eens kunnen verliezen.

 • Voor vrouwen die zo verantwoordelijk en serieus in het leven staan, dat zij moeilijk kan genieten van het moment.

 • Voor vrouwen die de neiging hebben om zich schuldig te voelen, voor keuzes die ze hebben gemaakt (in het heden of verleden).

 • Voor vrouwen die zichzelf vaker vergelijken met anderen, waardoor ze verliezen aan eigenwaarde.

 • Voor vrouwen met een strenge & kritische stem naar zichzelf.

De kracht van het eiland Ibiza

In San Miquel, in het noorden van Ibiza, ligt de Ibiziaanse finca waar we deze week zullen verblijven. Een locatie met zachte aardse kleuren, tegen de blauwe lucht te midden van palmen. De tuin bloeit weldadig in iedere denkbare kleur. Vele uitnodigende plekken strekken zich uit. Deze bijzondere locatie kenmerkt zich vooral door de natuurlijke omgeving en de rust en ruimte die we op deze plek aantreffen.
De energie van Ibiza wordt door velen als ‘magisch’ omschreven. Het eiland heeft een aantrekkingskracht die jij zelf mag ervaren.

De (innerlijke) reis van je leven, op het magische en zonnige Ibiza

Wil je graag een persoonlijk gesprek waarin je alle vragen kunt stellen? Meld je daar dan nu voor aan! Je bent welkom om, onder het genot van een kop koffie/thee, stil te staan bij jouw vragen of om gewoon even te bellen.

Retreat Ibiza is inclusief:

 • 6 nachten verblijf in Ibiziaanse finca;

 • Dagelijkse technieken en werkvormen ondersteunend aan jouw groei en welzijn;

 • Biologisch vegetarische maaltijden;

 • Holistische body massage 

En exclusief:

 • Vliegtickets;

 • Transfer van en naar de luchthaven;

 • Evt. reis- en ongevallenverzekering.

Jolien & Saya, kijken ernaar uit om samen met jou deze bekrachtigende reis te maken.

Wees welkom!

Data SelfLove Retreat: 20 t/m 26 sept. 2020

Investering early bird voor 15-07-2020: € 1897,-

Na 15 juli 2020 € 2100 -,

Indien je ons vraagt om een factuur, is deze prijs excl. BTW

1/1

Ervaringen

Sabine Hartendorf

''Verbondenheid, vrijheid en energie. Het uit mijn hoofd komen en weer in mijn lichaam zijn, voelt fantastisch!
Deze retraite heeft er voor gezorgd dat ik een hogere prioriteit stel aan zelfzorg in mijn dagelijks leven. Dit door bewustere keuzes te maken, waar ik mij gelukkig bij voel. Hierdoor ervaar ik meer rust in mijn dagelijks leven. Ik heb ervaren dat natuurvoeding en lichaamswerk mij rust en energie geven. Daarnaast heb ik ook mogen ontdekken dat de vermoeidheid die ik dagelijks ervaar, door mijn chronische ziekte, geen obstakel meer hoeft te zijn. Ik ervaar namelijk ook blijdschap en vreugde. Bedankt lieve Saya, John, Jolien, Ferdi en alle deelnemers van deze retraite!''

Fleur Mollink

''Deze retraite heeft mij rust, vertrouwen, kracht, zachtheid en speelsheid gebracht. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer verbinding voel met mezelf. Wat voor mij het grootste verschil heeft gemaakt is dat ik een overtuiging over mezelf, namelijk “ik ben niet goed genoeg” heb losgelaten. Hierdoor durf ik mezelf nu volledig te laten zien en te staan voor mijn verlangens. Daarnaast heeft de vrouwencirkel ervoor gezorgd dat ik in contact stond met mijn vrouwelijke kwaliteiten. Dit voelde als thuiskomen en heeft ervoor gezorgd dat ik milder ben voor mezelf. Het lichaamswerk heeft eraan bijgedragen dat ik meer in contact sta met mijn lichaam. Hierdoor ben ik meer aanwezig in het moment en ervaar ik meer vrijheid, levenslust en vertrouwen in mezelf.''

Malu de Wit 

''Een verrijking in mijn pad naar bewustwording. Voorheen was ik bewust in mijn hoofd en nu ook in mijn lichaam. Ik heb ontdekt dat gevoelens komen en gaan en daardoor blijf ik nergens meer in hangen. Autonomie was mijn thema. Ik heb tijdens deze week alle uitnodigingen aangenomen en ben nu veel zekerder van mijn zaak, ik weet dat ik er mag zijn, dat ik er toe doe en durf mijn grenzen aan te geven. Deze retraite is voor iedereen die op zoek is naar meer bewustwording, levenslust, verbondenheid.. just go!''

Marjolein Smit

''Energie, krachtig, liefdevol! Deze retraite heeft mij liefde voor mezelf en liefde voor de ander gebracht. Dit heeft mij positieve energie en kracht gegeven. Het mooiste cadeau voor jezelf is jezelf te zien, voelen en horen. Door met lichaamswerk mijn lijf te voelen, sta ik bewuster in het leven. Deze week is een compleet pakket; naast het programma heb ik genoten van het heerlijke eten en de ontspannende massages. De liefdevolle betrokkenheid van het team wil ik graag nog even noemen. Fijne inspirerende mensen.''

Anneke Dekker

''Deze retraite staat voor vrijheid, vreugde en gronding. Een waanzinnige week van in je lijf zakken. Zowel de omgeving, de fysieke oefeningen, het eten, de reiki als de avondsessies hebben hier aan bijgedragen. Ik heb nu concrete handvatten (in oefeningen en voeding) die ik ook hier thuis kan toepassen om in mijn lijf te zakken en zo meer rust en vrijheid te ervaren. Sundance heeft mij vooral een enorm gevoel van lichtheid en vrijheid gebracht. Alsof ik een schil eraf heb gegooid!''

Aranka Junte

''Door de deskundigheid en toewijding van de begeleiders, wordt je gestimuleerd en uitgenodigd om jezelf te mogen zien en krijg je waarvoor je kwam. Ik ging geladen en met weerstand heen en kwam als een veertje terug. Ik heb hier ervaren dat mijn hoofd echt leeg kan zijn en dat daarbij mijn verlangens de beste raadgever is. En ik weet nu ook, dat als je een groep vrouwen bij elkaar zet, dit acceptatie, kracht, warmte en verbinding veroorzaakt''

Anoniem 

''Het heeft mij meer rust en vertrouwen in mijzelf gebracht en tegelijkertijd krachtig vrouw zijn. Ik heb minder schaamte om me te uiten, ik ben zacht voor mijzelf, bewuster van mijn gevoel, mijn vrouwelijk lichaam en gezond eten.''

® Jolien de Jong Coaching

info@greenjolien.nl

| KVK nummer 71030204 |

Algemene Voorwaarden en Disclaimer 

Privacy Verklaring

Video's gemaakt doorwegraphy.nl

Foto's gemaakt door: https://www.minimal-u.com/

En door: https://www.sprkl.nu/

© 2020 by Jolien de Jong. Proudly created with Love

Copyright . Alle rechten voorbehouden

Logo Saya met tagline FB kleur.png
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon