Self Love Retreat Ibiza

ontdek de kracht van zelfliefde 

Herken jij:

 • Een terugkerende strenge & kritische stem naar jezelf?

 • De neiging om jezelf te vergelijken met anderen?

 • Zo nu en dan twijfels over bepaalde keuzes die je maakt?

 • Dat je veel gedachten hebt, maar dat het zelden echt rustig is in je hoofd?

Heb je de neiging om jezelf af te wijzen, afkeurend te zijn en ben je op zoek naar een manier om hiermee om te gaan?

SelfLove Retreat stelt je in staat om een punt te bereiken, waarop je leven definitief lichter wordt.

We geven jou het podium om een deep dive in bewustzijnsverruiming, zelfliefde en mindfulness te ervaren én verinnerlijken.

Verdieping in zelfliefde, verruimd bewustzijn & innerlijk leiderschap.

Deze week maakt het mogelijk om diepere zelfreflectie tot stand te brengen, onder deskundige begeleiding, in een omgeving die daar maximaal bij ondersteunt.

In een veilige, respectvolle en liefdevolle omgeving reiken we je de meest impactvolle methodieken, rituelen en werkvormen aan die jou ondersteunen bij jouw groeiproces.

Verdiep de verbinding met jezelf

Jolien de Jong & Saya Sprafke zijn deze week volledig gecommitteerd aan jou, vanuit liefde, veiligheid en respect. De locatie, omgeving, voeding, begeleiding: alles is gericht op deze pijlers:

Mentaal

Je leert te doorzien wat je mind aan strategieën heeft, op een manier die bevrijdend werkt en je innerlijke rust brengt. Je ontvangt & creëert nieuwe zelfinzichten, die helderheid brengen over de vervolgstappen die je wilt zetten.

Fysiek

Je ervaart wat het betekent om volledig je eigen ruimte in te nemen, grenzen te stellen als het nodig is en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam. De processen zullen helend en bevrijdend werken, zodat je meer kunt verblijven in het hier en nu.

Emotioneel

Je leert blokkades los te laten en verinnerlijkt een stevige bedding in jezelf. We leren je rituelen die je blijvend kunt toepassen in je leven. Dit zorgt voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest, hart, ziel én de wereld om je heen.

Spiritueel

Je groeit naar een hogere laag van bewustzijn: je leert de waarnemer te zijn van je gedachten en emoties, in plaats van erin meegezogen te worden. Je diepere verlangens komen aan het licht, die jou de weg wijzen naar je gewenste toekomstbeeld, zoals dit voor jou bedoeld is. ‘Wat wil het leven van jou?’

Wil je graag meer vragen beantwoord hebben, zodat je voor je gevoel een weloverwogen beslissing kunt maken? Begrijpelijk.
Wij vinden het belangrijk dat je de tijd en ruimte neemt hiervoor. Om je goed te kunnen helpen en antwoord te kunnen geven op al je vragen, bieden wij jou de mogelijkheid om gratis een telefonisch gesprek bij ons te doen. Dit kost niks, maar geeft je wel alle informatie die je nodig hebt om te onderzoeken en voelen of het Self Love Retreat iets voor jou is. We helpen je met aandacht & liefde.

Wil jij…

Volledig in contact staan met je hoofd, hart & buik?
De energie en levenskracht door je lijf voelen stromen?
Volop kunnen genieten, van moment tot moment?
Volledig je eigen ruimte durven innemen en grenzen kunnen stellen als het nodig is?
Loskomen van de onbewuste normen en regels die maken dat je je kracht, mentale rust en gevoel van vrijheid verliest?
(Te hoge) eisen en verwachtingen die je stelt aan jezelf en aan anderen loslaten?

Dan is het SelfLove retreat op jouw lijf geschreven!

Lieve vrouw, ben jij:

 • Perfectionistisch van aard?

 • Vanwege je werk of door je persoonlijkheid geneigd je te focussen op (het geluk en welzijn van) anderen?

 • Geneigd jezelf te overvragen?

 • Zo nu en dan over-verantwoordelijk en sta je op die momenten vrij serieus in het leven?

 • Iemand die zich schuldig kan voelen?

 • Iemand die zichzelf vaker vergelijkt met een ander?

 • Een vrouw met een best-wel-strenge & kritische stem naar jezelf?

SelfLove retreat biedt jou:

 • Verblijf 6 nachten in een Ibiziaanse finca in het noorden van Ibiza, te midden van 4ha natuur. We zitten in een ruime smaakvol ingerichte villa, ver weg van de drukte, vlakbij het strand. De villa, een oude finca, is gelegen bovenop een berg en we hebben dan ook een prachtig wijds uitzicht over de heuvels, met in de verte, verscholen tussen de bomen, slechts een paar huizen. Er heerst een absolute stilte.

 • Dagelijks bewustzijnsverruimend programma door Saya Sprafke & Jolien de Jong
  De technieken, rituelen en werkvormen tijdens deze week, zijn maximaal ondersteunend aan jouw groei en welzijn. Deze vinden hun oorsprong in Oosterse en Westerse tradities en hebben hun effectiviteit en succes bewezen als het gaat om groeien in zelfbewustzijn.

 • Ruimte voor eigen invulling om te genieten van bezinning, rust, ruimte én van het eiland Ibiza.

 • Culinaire vegetarische voeding, om rust, reinheid en helderheid te ervaren in je lichaam en geest. We gebruiken locale producten uit Ibiza, vanuit de leer van natuurvoeding. Om optimaal profijt te hebben van alle processen die we doen in combinatie met reinigende voeding, wordt er geen cafeïne en geen alcohol geschonken.

 • Holistische body & mind healing massages, die je dieper in contact brengt met je lichaam en je daardoor je lichaamsbewustzijn verhoogt

Volop genieten van je leven, doordat je deze week:

 • Lichamelijke & mentale rust creëert en ervaart.

 • Dieper in contact komt met je intuïtie, sensualiteit & een stevige bedding in jezelf.

 • Voelt waar jouw innerlijke bron van zelfvertrouwen, energie en kracht zit.

 • Je zelfwaardering, autonomie en innerlijke vrijheid vergroot.

 • Voelt wat het betekent om te leven vanuit passie, enthousiasme en levenslust.

 • Je creatiekracht én je sensualiteit als vrouw erkent en uitvergroot.

 • Weet wat het voor jou betekent om weer volop van je leven te genieten.

Deelname maakt het niet alleen mogelijk om een fundamentele shift te creëren op de bovengenoemde gebieden, maar leert je ook hoe je dit kunt blijven toepassen in je dagelijkse leven.

De kracht van het eiland Ibiza

Op dit magische eiland, ook wel het Bali van Europa genoemd, heerst een hele bijzondere energie. Er wordt gezegd dat dit komt door het imposante rotseiland Es Vedra, dat twee kilometer voor de zuidwestkust van Ibiza ligt. Deze rots wordt omgeven door vele mythes en legenden. Een van de bekendste is dat dit een bergtop is van het ondergelopen Atlantis. Ook kent het eiland extreem hoge concentraties metalen en mineralen, wat zorgt voor een sterk magnetische veld.

Daarnaast heeft Ibiza vele prachtige stranden, azuurblauwe baaitjes, heuvelachtige landschap en vriendelijke mensen. Veel mensen voelen zich enorm aangetrokken door dit eiland en voelen zich er helemaal vrij.

De (innerlijke) reis van je leven, op het magische en zonnige Ibiza.

SelfLove Retreat op Ibiza is geen yoga en/of wellness week.
Wel voor vrouwen, die de moed hebben om zich te openen voor hun vrouwelijke kracht en hun innerlijk leiderschap naar een hoger niveau willen brengen.
Ook is het geen karige stilte-week, want we lachen, spelen en genieten met elkaar!

Wil je graag een persoonlijk gesprek, waarin je alle vragen kunt stellen, kennis maakt en meer te weten komt? Meld je daar dan nu voor aan.
Online, telefonisch of live ben je welkom om samen uitgebreid stil te staan bij jou en je vragen.

Retreat Ibiza is inclusief:

 • 6 nachten verblijf in Ibiziaanse finca;

 • Dagelijkse programma ondersteunend aan jouw groei en welzijn;

 • Alle maaltijden & onbeperkt water en thee

 • Holistische body & mind healing massage

En exclusief:

 • Vliegtickets;

 • Transfer van en naar de luchthaven;

 • Evt. reis- en ongevallenverzekering.

Wij Jolien & Saya, kijken ernaar uit om samen met jou deze bekrachtigende reis te maken.

Wees welkom!

Data SelfLove Retreat:

11 t/m 17 april. 2021

 € 1897,-

Indien je ons vraagt om een factuur, is deze prijs excl. BTW

Ervaringen

Sabine Hartendorf

''Verbondenheid, vrijheid en energie. Het uit mijn hoofd komen en weer in mijn lichaam zijn, voelt fantastisch!
Deze retraite heeft er voor gezorgd dat ik een hogere prioriteit stel aan zelfzorg in mijn dagelijks leven. Dit door bewustere keuzes te maken, waar ik mij gelukkig bij voel. Hierdoor ervaar ik meer rust in mijn dagelijks leven. Ik heb ervaren dat natuurvoeding en lichaamswerk mij rust en energie geven. Daarnaast heb ik ook mogen ontdekken dat de vermoeidheid die ik dagelijks ervaar, door mijn chronische ziekte, geen obstakel meer hoeft te zijn. Ik ervaar namelijk ook blijdschap en vreugde. Bedankt lieve Saya, John, Jolien, Ferdi en alle deelnemers van deze retraite!''

Malu de Wit 

''Een verrijking in mijn pad naar bewustwording. Voorheen was ik bewust in mijn hoofd en nu ook in mijn lichaam. Ik heb ontdekt dat gevoelens komen en gaan en daardoor blijf ik nergens meer in hangen. Autonomie was mijn thema. Ik heb tijdens deze week alle uitnodigingen aangenomen en ben nu veel zekerder van mijn zaak, ik weet dat ik er mag zijn, dat ik er toe doe en durf mijn grenzen aan te geven. Deze retraite is voor iedereen die op zoek is naar meer bewustwording, levenslust, verbondenheid.. just go!''

Marjolein Smit

''Energie, krachtig, liefdevol! Deze retraite heeft mij liefde voor mezelf en liefde voor de ander gebracht. Dit heeft mij positieve energie en kracht gegeven. Het mooiste cadeau voor jezelf is jezelf te zien, voelen en horen. Door met lichaamswerk mijn lijf te voelen, sta ik bewuster in het leven. Deze week is een compleet pakket; naast het programma heb ik genoten van het heerlijke eten en de ontspannende massages. De liefdevolle betrokkenheid van het team wil ik graag nog even noemen. Fijne inspirerende mensen.''

Fleur Mollink

''Deze retraite heeft mij rust, vertrouwen, kracht, zachtheid en speelsheid gebracht. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer verbinding voel met mezelf. Wat voor mij het grootste verschil heeft gemaakt is dat ik een overtuiging over mezelf, namelijk “ik ben niet goed genoeg” heb losgelaten. Hierdoor durf ik mezelf nu volledig te laten zien en te staan voor mijn verlangens. Daarnaast heeft de vrouwencirkel ervoor gezorgd dat ik in contact stond met mijn vrouwelijke kwaliteiten. Dit voelde als thuiskomen en heeft ervoor gezorgd dat ik milder ben voor mezelf. Het lichaamswerk heeft eraan bijgedragen dat ik meer in contact sta met mijn lichaam. Hierdoor ben ik meer aanwezig in het moment en ervaar ik meer vrijheid, levenslust en vertrouwen in mezelf.''

Anneke Dekker

''Deze retraite staat voor vrijheid, vreugde en gronding. Een waanzinnige week van in je lijf zakken. Zowel de omgeving, de fysieke oefeningen, het eten, de reiki als de avondsessies hebben hier aan bijgedragen. Ik heb nu concrete handvatten (in oefeningen en voeding) die ik ook hier thuis kan toepassen om in mijn lijf te zakken en zo meer rust en vrijheid te ervaren. Sundance heeft mij vooral een enorm gevoel van lichtheid en vrijheid gebracht. Alsof ik een schil eraf heb gegooid!''

Aranka Junte

''Door de deskundigheid en toewijding van de begeleiders, wordt je gestimuleerd en uitgenodigd om jezelf te mogen zien en krijg je waarvoor je kwam. Ik ging geladen en met weerstand heen en kwam als een veertje terug. Ik heb hier ervaren dat mijn hoofd echt leeg kan zijn en dat daarbij mijn verlangens de beste raadgever is. En ik weet nu ook, dat als je een groep vrouwen bij elkaar zet, dit acceptatie, kracht, warmte en verbinding veroorzaakt''

Anoniem 

''Het heeft mij meer rust en vertrouwen in mijzelf gebracht en tegelijkertijd krachtig vrouw zijn. Ik heb minder schaamte om me te uiten, ik ben zacht voor mijzelf, bewuster van mijn gevoel, mijn vrouwelijk lichaam en gezond eten.''

® Jolien de Jong Coaching

info@greenjolien.nl

| KVK nummer 71030204 |

Algemene Voorwaarden en Disclaimer 

Privacy Verklaring

Video's gemaakt door: We graphy

Foto's gemaakt door: MINIMAL•U

En door: SPRKL

Logo Saya met tagline FB kleur.png

© 2020 by Jolien de Jong. Proudly created with Love

Copyright . Alle rechten voorbehouden

 • Black LinkedIn Icon
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon