top of page

Self Love Retreats

ontdek de kracht van zelfliefde 

Herken jij:

  • Een terugkerende strenge & kritische stem naar jezelf?

  • De neiging om jezelf te vergelijken met anderen?

  • Zo nu en dan twijfels over bepaalde keuzes die je maakt?

  • Dat je veel gedachten hebt, maar dat het zelden echt rustig is in je hoofd?

Heb je de neiging om jezelf af te wijzen, afkeurend te zijn en ben je op zoek naar een manier om hiermee om te gaan?

SelfLove Retreats stelt je in staat om een punt te bereiken, waarop je leven definitief lichter wordt.

We geven jou het podium om een deep dive in bewustzijnsverruiming, zelfliefde en mindfulness te ervaren én verinnerlijken.

Verdieping in zelfliefde, verruimd bewustzijn & innerlijk leiderschap.

Deze retreats maken het mogelijk om diepere zelfreflectie tot stand te brengen, onder deskundige begeleiding, in een omgeving die daar maximaal bij ondersteunt.

In een veilige, respectvolle en liefdevolle omgeving reiken we je de meest impactvolle methodieken, rituelen en werkvormen aan die jou ondersteunen bij jouw groeiproces.

Wie zijn wij?
Wij, Saya en Jolien hebben een missie, namelijk jouw leven verrijken met levensvreugde en vrijheid.

Naast dat we retreats op Ibiza begeleiden, zijn we samen met veel passie in het dagelijks leven werkzaam als coach en staat onze spirituele groei hoog in het vaandel. 

We zijn beide levensexpert als het gaat over het verhogen van zelfliefde en hebben ruimschoots ervaring in het begeleiden van bewustwordingsprocessen.
We dragen dit beide met ons volle hart uit en ervaren daarbij volop levensvreugde.

Mentaal

Je leert te doorzien wat je mind aan strategieën heeft, op een manier die bevrijdend werkt en je innerlijke rust brengt. Je ontvangt & creëert nieuwe zelfinzichten, die helderheid brengen over de vervolgstappen die je wilt zetten.

Fysiek

Je ervaart wat het betekent om volledig je eigen ruimte in te nemen, grenzen te stellen als het nodig is en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam. De processen zullen helend en bevrijdend werken, zodat je meer kunt verblijven in het hier en nu.

Emotioneel

Je leert blokkades los te laten en verinnerlijkt een stevige bedding in jezelf. We leren je rituelen die je blijvend kunt toepassen in je leven. Dit zorgt voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest, hart, ziel én de wereld om je heen.

Spiritueel

Je groeit naar een hogere laag van bewustzijn: je leert de waarnemer te zijn van je gedachten en emoties, in plaats van erin meegezogen te worden. Je diepere verlangens komen aan het licht, die jou de weg wijzen naar je gewenste toekomstbeeld, zoals dit voor jou bedoeld is. ‘Wat wil het leven van jou?’

Om je goed te kunnen helpen en antwoord te kunnen geven op al je vragen, bieden wij jou de mogelijkheid om gratis een telefonisch gesprek bij ons te doen. Dit kost niks, maar geeft je wel alle informatie die je nodig hebt om te onderzoeken en voelen of het SelfLove Retreat iets voor jou is. We helpen je met aandacht & liefde.

IMG_0490.jpg

Weekend

4 t/m 6 juni 2021

Jezelf een weekend onderdompelen in zelfzorg, lichaamswerk en een diepere verbinding met jouw ‘zin in het leven’ tot stand brengen.

IMG_0461.jpg

Ibiza

In afwachting

We geven jou het podium om een deep dive in bewustzijnsverruiming, zelfliefde en mindfulness te ervaren én verinnerlijken.

Verdieping in zelfliefde, verruimd bewustzijn & innerlijk leiderschap.

bottom of page